Kövess...

Ez esetben kérjük írja meg nekünk az info@uzemanyagfestek.hu címre, vagy kattintson a kapcsolat menüpontra és töltse ki űrlapunkat! Mi rövid időn belül válaszolunk Önnek!

Igen

Szinte minden üzemanyagtípusban használható: benzin, gázolaj, bio üzemanyagok, kerozin, alkoholok, nehéz olajok, fűtőolaj, stb..

Nem

A festékkel kevert üzemanyag nem válik szabványon kívülivé, így nincs káros hatással a motorra, vagy a jármű egyéb részeire. Nagyrészt a benzinben és a gázolajban is megtalálható komponenseket tartalmaz.

Alapvetően nincsen.

A festéket közvetlenül az üzemanyag kútba kell önteni. Ez történhet felül, ha van szerelő, vagy betekintő nyílás, vagy pedig a betöltő csonknál. Fontos, hogy a keveredés miatt az üzemanyag betöltése előtt öntsük a kútba, a betöltőcsonkba, vagy a tartálykocsi csövébe.

A pontos méréshez szükség lehet egy mérőedényre, illetve előfordulhat, hogy egyes gépeken, hajókon a betöltőnyílás kialakítása nehezen hozzáférhető, ez esetben szükség lehet egyedi eszközre, kannára.

Nem

A festék folyamatosan használható.

Azt szoktuk javasolni partnereink számára, hogy bizonyos időközönként, 2-3 havonta, esetleg félévente váltsanak színt, így zavarva, kiszámíthatatlanná téve az üzemanyag színét, ezzel tovább zavarva a kialakult csatornákat, amelyek a lopásra és értékesítésre vannak ráállva.

Nincsen

Rendelkezünk a Nemzeti Adó- és Vámhivatal állásfoglalásával, mely szerint nincsen szükség semmilyen egyéb engedélyre a használatához. Az üzemanyagokat nem teszi szabványon kívülivé így esetleges közúti ellenőrzéskor és üzemanyag mintavételkor sem kell ilyen jellegű problémával számolni.

Emellett természetesen nem árt, ha kikérjük a területileg illetékes adóhivatal állásfoglalását a használatot illetően, mert előfordulhat, hogy külön engedély ugyan nem, de bejelentés szükséges a használathoz.

Nem

Kizárólag cégeket szolgálunk ki, magánszemélyeket nem. Közvetlenül a cégvezetőkkel állunk kapcsolatban így vigyázunk arra, hogy festékeink biztos forrásból közvetlenül a cégekhez jussanak el és ne legyenek elérhetőek azt illetéktelenül felhasználók részére

Minden esetben igyekszünk a partner számára legmegfelelőbb keverési arányt beállítani. Egy példával illusztrálva ez azt jelenti, hogy egy 12.000 literes üzemanyagkút rendszeres feltöltése esetén általában 9.000 liter körüli üzemanyag mennyiséget rendelnek. Ha ez rendszeresen állandó mennyiség, akkor az üzemanyagfesték kiszerelését úgy állítjuk be, hogy egy adag üzemanyaghoz 1 flakont kelljen beleönteni. Így nem kell külön méregetni minden alkalommal.

Amennyiben az üzemanyag mennyisége változó, akkor biztosítunk mérőedényt, vagy a kiszereléseket a 1000, 2000, 5000 literes mennyiségekhez állítjuk be és a megfelelő típusból a megfelelő mennyiséget kell beleönteni.

Általánosságban elmondható, hogy a keverési arány 1:100.000, azaz 1 liter üzemanyag festék 100.000 liter üzemanyag megfestésére elegendő.

Fekete, kék, piros, sárga, zöld, lila

Igény esetén lehetőség van egyedi szín kialakítására, de ez számos egyéb technikai feltétel meglétét igényli.